İçeriğe geç

Hakan Oztatar Nereli

Ceza İşleri Genel Müdürü nereli?

1980 yılında Niğde’nin Ulukışla ilçesinde doğdu. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını Gazi Üniversitesi’nde tamamladı.

Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü kimdir?

Genel Müdürümüz Serdar ATEŞ, tüm odaları dolaşarak avukatlarımızı ve çalışanlarımızı tek tek tebrik etti.

Serdar Ateş kimdir?

2012-2015 yılları arasında Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı’nda, 2015-2021 yılları arasında ise Yargıtay 9., 6. ve 16. Ceza Daireleri’nde görev yaptı. 2021 yılında Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine atandı.

Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü nerede?

Açıklamalar Başvuru yeri: İkinci başvuru yeri: Adres: Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Milli Savunma Caddesi No: 22 Bakanlıklar/ANKARADRES: Adalet Bakanlığı Merkez Binası No: 34/A Bakanlıklar/AnkaraTelefon: 0312 417 77 77 77 77 77 777 777 25Faks: 0312 425 34 55E-posta: .trE-posta: 2 satır daha

Hakan Öztatar nereli?

1977 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu ve “Avukatlık ve Türkiye’de Sorunlar” konusunda yüksek lisansını tamamladı.

Ceza İşleri Genel Müdürü kim oldu?

Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinden biri olan arabuluculuk ile uyuşmazlıklar hızlı, dostane ve barışçıl bir şekilde çözülebilmektedir…. Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’ne atanan Sayın Mehmet YILMAZ, 29 Mayıs 2024 tarihinde devir teslim törenini gerçekleştirdi.

Adalet Bakanı Sekreteri kimdir?

1971 yılında Bartın’ın Ulus ilçesinde doğdu. Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Behiye’dir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Hukuk birimi amiri kimdir?

İdarelerin merkez birimlerinde çalışan avukatlardan biri, kıdemli memur tarafından Hukuk Müşaviri olarak atanır.

Adalet Bakanlığını kim yönetiyor?

Adalet Bakanlığı (Türkiye)Genel BilgilerAdresMilli Müdafaa Caddesi 06659 Kızılay, AnkaraYıllık Bütçe₺75.603.176.

Şule Ateş kimdir?

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü’nden dramaturji ve yönetmenlik eğitimi alarak mezun olan Şule Ateş, yaklaşık 30 yıldır sahne sanatları alanında oyuncu, dramaturg, tiyatro yönetmeni, performans tasarımcısı, küratör ve kültür yöneticisi olarak çalışıyor.

Sadık Ateş kimdir?

Sadık ATEŞ – Okul Müdürü 1967 yılında Mersin’de doğdu ve 1989 yılında Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Evli, dört çocuk babası olup Sultanhanı’nda yaşamaktadır.

Serdar Ateş kimdir karayolları?

1982 yılında Trabzon’da doğdu. 2004 yılında K.T.Ü. İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. Halen Karayolları Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde görev yapmaktadır.

1 hukuk müşaviri maaşı ne kadar?

Kullanıcıların iş başvurularında paylaştıkları maaş beklentilerine göre hukuk müşaviri için ortalama maaş beklentisi aylık 58.200 TL’dir. Kullanıcıların en çok paylaştığı maaşlar ise 52.300 TL ile 112’dir.

Adalet Bakanlığı teftiş kurulu başkanı kimdir?

Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Mevzuat Çalışması, Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Cihan YILDIZ, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ramazan OLPAK, Sayın Mehmet Zeki AYDIN, Adalet Başmüfettişleri ve Adalet Müfettişlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Devlette hukuk müşaviri ne iş yapar?

Hukuk danışmanı, şirkete veya ajansa hükümet düzenlemeleri, sözleşmeler ve vergiler gibi iş operasyonlarıyla ilgili yasal konularda danışmanlık yapar. Bireysel veya kurumsal yasal faaliyetlerin denetimini sağlar. Müşterileri mahkeme işlemlerinde temsil eder.

Orhan Cuni nereli?

1962 yılında Ankara’da doğdu.

Muhittin Özdemir nereli?

20 Nisan 1975’te Tokat’ın Niksar ilçesinde doğdu.

Mehmet Yılmaz Adalet Bakanlığı nereli?

(Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü) 1980 yılında Niğde Ulukışla ilçesinde doğdu. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Turan Kuloğlu kimdir nerelidir?

1979 yılında Trabzon/Araklı Çamlıktepe köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde, orta ve lise öğrenimini Araklı İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden, 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir